Skip links

Έπιπλα Ιn & Out Mediterranean

Μία καρέκλα ή ένα τραπέζι είναι πολύ περισσότερα από ένα έπιπλο. Είναι τα χρώματα σε έναν καμβά ή τα συστατικά που προσθέτουν γεύση σε ένα νόστιμο γεύμα.

Η γνώση του τρόπου επιλογής και συνδυασμού αυτών των στοιχείων, λόγω του ρόλου τους και του επιπέδου άνεσης που προσφέρουν, καθώς και των χρωμάτων και της υφής τους, καθιστά δυνατή τη δημιουργία χώρων για διαμονή, χαλάρωση, φαγητό και εργασία … ίσως και για όλα αυτά ταυτόχρονα.

“Το Ιn & Out είναι το νέο concept του Οίκου ACTIU και του GREEN OFFICE ATHENS. ”

Το Ιn & Out είναι το νέο concept του Οίκου ACTIU και του GREEN OFFICE ATHENS, στο οποwίο τα έπιπλα ανοίγουν την πόρτα σε ατελείωτες δυνατότητες, επειδή οι χώροι έχουν πάψει εδώ και καιρό να παίζουν έναν μόνο ρόλο.

Ο τρόπος ζωής και ο τρόπος εργασίας εξελίσσονται, οι τεχνολογίες δημιουργούν νέες δυνατότητες, αναδύονται νέες χρήσεις και οι χώροι πρέπει να συμβαδίζουν με την εποχή.

IN OUT MEDITTERANIAN

Έπιπλα Ιn & Out Mediterranean

Οι ασυναγώνιστοι χώροι κατά μήκος της μεσογειακής ακτής, χρησιμεύουν ως ιδανικό περιβάλλον για τη δημιουργία Ιn & Out επίπλων.

IN OUT MEDITTERANIAN 3
IN OUT MEDITTERANIAN 2

Εμπνευσμένοι χώροι, που συνδέονται με έναν μοναδικό τρόπο ζωής, τον Μεσογειακό.

Μια σύνδεση με τη φύση που μπορεί να αναδημιουργηθεί τέλεια σε εσωτερικούς χώρους, χάρη στους τόνους και τα φινιρίσματα των επίπλων. Είτε πρόκειται για δωμάτια, χώρους εστίασης, χώρους συναντήσεων, καταστήματα, κοινόχρηστους χώρους ή χώρους διαμετακόμισης.

Αντίστοιχα μια σύνδεση των εξωτερικών χώρων οι οποίοι μπορούν που προσφέρουν την φιλοξενίας κάθε δραστηριότητας που τυπικά ανήκει στον εσωτερικό χώρο.

Απολαύστε και ζήστε τη μαγεία της Μεσογείου με τα προϊόντα WingLongoTabula and Noom 50.