Skip links

Παρελθόν + Παρόν + Μέλλον

Οι χώροι εργασίας, work spaces, έχουν άμεσο αντίκτυπο στη σωματική, ψυχική και συναισθηματική υγεία των χρηστών. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να δημιουργούνται χώροι εργασίας και γραφεία με επίκεντρο τον άνθρωπο. Χώροι ζωής που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του περιβάλλοντος. Για την επίτευξη ενός σύγχρονου εργασιακού χώρου θα πρέπει αρμονικά να συνυπάρχουν χώροι συγκέντρωσης, συνεργασίας, κοινωνικοποίησης, μάθησης και ιδιωτικότητας.

“Ο Οίκος Actiu συμμετείχε στην διαμόρφωση του κέντρου ψηφιακού μετασχηματισμού της Gazprom Neft στην Αγία Πετρούπολη. ”

Ο Οίκος Actiu συμμετείχε στην διαμόρφωση του κέντρου ψηφιακού μετασχηματισμού της Gazprom Neft στην Αγία Πετρούπολη. Σχεδιασμένο ως χώρος εργασίας του μέλλοντος, το νέο κέντρο βρίσκεται στο ιστορικό κτίριο House 12 στο νησί New Holland της Αγίας Πετρούπολης.

Σχεδιασμένο από το ρωσικό στούντιο με έδρα τη Μόσχα, VOX Architects, η αρχιτεκτονική πρόταση συνυπάρχει με τα στοιχεία που σχεδιάστηκαν από το ρωσικό στούντιο, Ludi Architects και το έργο φωτισμού από το αγγλικό στούντιο, PJC Lights.

ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ

Παρελθόν + Παρόν + Μέλλον

Σχεδιασμένο για να ενισχύσει τη συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, το έργο συνδυάζει την αρχιτεκτονική κληρονομιά του αρχικού ιστορικού κτιρίου με τη λειτουργικότητα και την πρωτοπορία που συνδέονται με έναν ψηφιακό χώρο υψηλής τεχνολογίας.

Ένας υγιής χώρος εργασίας προάγει την ευημερία, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των εργαζομένων τους.

ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ 2
ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ 3

Για την διαμόρφωση του εργασιακού περιβάλλοντος χρησιμοποιηθήκαν συνδυαστικά ρυθμιζόμενα καθ ‘ύψος γραφεία για ατομική λειτουργική χρήση, πτυσσόμενα και ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος καρέκλες και έπιπλα που επιτρέπουν την εύκολη αναδιαμόρφωση του χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη ανά πάσα στιγμή.

#STAY #TNK #MOBILITY #PRISMA #LONGO #POWER #WHASS #NOOM #BEND etc