Skip links

NULITE – Κάθισμα Εργασίας

NULITE – Κάθισμα Εργασίας

Γιατί το επιλέγουμε:

Με την χρήση καλύτερων υλικών και μηχανισμών στην κατασκευή της η NULITEαποτυπώνει την σχεδιαστική ιδέα ενός καθίσματος γραφείου ως  “Light Venus” δεκτική, κομψή και αέρινη. Είναι ιδανική για χρήση σε επαγγελματικό χώρο ή γραφείο στο σπίτι.

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NULITE

COLOURS NULITE

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 30-40 εργάσιμες ημέρες

SKU: LU4NL26/LU4NL28 Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Περιγραφή

Ο οίκος Luxy δημιούργησε τη σειρά Νulite για περιβάλλοντα που εμπνέουν ηγεσία και αποφασιστικότητα.

Με την χρήση καλύτερων υλικών και μηχανισμών στην κατασκευή της η NULITE αποτυπώνει την σχεδιαστική ιδέα ενός καθίσματος γραφείου ως “Light Venus” δεκτική, κομψή και αέρινη. Είναι ιδανική για χρήση σε επαγγελματικό χώρο ή γραφείο στο σπίτι.

Μια καρέκλα γραφείου είναι μέρος της ζωής μας και υποστηρίζει τις καθημερινές μας δραστηριότητες: πρέπει να είναι ανθεκτική και φιλόξενη, οφείλει να είναι εικόνα του στυλ αλλά πρέπει επίσης να σεβαστεί εμάς, θα πρέπει να συμβάλλει στο να κάνει τον χρόνο που περνάμε στην εταιρεία να είναι ευχάριστος και παραγωγικός. Οι περισσότεροι από μας περνάμε τον χρόνο στην εργασία μας καθιστοί: παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις ή κλείνουμε συμφωνίες, ενώ αισθανόμαστε πρώτα την καρέκλα και στη συνέχεια, την πολιτική, τις συμφωνίες, τις εφευρέσεις – πολλά πράγματα περνούν πάνω από αυτό το θεμελιώδες κομμάτι επίπλου γραφείου. Και όσο πιο φιλόξενη είναι μια καρέκλα γραφείου τόσο πιο ευχάριστα και άξια κόπου πράγματα γίνονται.

Το πιο δυνατό σημείο της NULITE είναι η εργονομία, καθώς προκύπτει από την μελέτη της στάσης του ανθρώπινου σώματος. Η ελαφρότητα της γραμμής της και η πολυλειτουργική της δομή είναι τα υποστηρικτικά της στοιχεία.
Η NULITE προσφέρει εκλεπτυσμένη φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια με τον τρόπο, που αντιπροσωπεύει πραγματικό ιταλικό στιλ και σχεδιασμό, για παράδειγμα: το πλαίσιο και διάφορα σημεία από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο λάμπουν σαν ακτίνες φωτός που συγκεντρώνονται στη μέση της βάσης από επιχρωμιωμένο ατσάλι.

Μία ξεχωριστή Διευθυντική καρέκλα του ιταλικού οίκου Luxy.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μέγεθος

Μ:64cm – Π:66,5cm – Υ:85cm

Χρώμα

Παλέτα 24 χρωμάτων

Υλικό

Δερματίνη, Μέταλλο, Ύφασμα, Φυσικό Δέρμα

Διαθεσιμότητα

Με παραγγελία

Μηχανισμός

Decentrated multiblock, Gas lift

Σκελετός

Αλουμινίου

Βάση

Τροχήλατη

Τροχήλατη Βάση

Άμμου, Μέντα, Σκονισμένο Ροζ, Λευκό Αλουμίνιο, Μαύρο Αλουμίνιο, Χρώμιο

Μπράτσα

Με μπράτσα, Χωρίς μπράτσα

Προσκέφαλο

Χωρίς προσκέφαλο

Συλλογή

Nulite

Εγγύηση

Εγγύηση: 2 έτη

Κατασκευαστής

Κατάστημα: Παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας σε ώρες καταστήματος εάν αυτά βρίσκονται ήδη στο κατάστημα.

Αττική : Σε όλες τις παραγγελίες η μεταφορά εντός Αττικής είναι δωρεάν.

Υπόλοιπη Ελλάδα: Για αποστολή της παραγγελίας σας με συνεργαζόμενο πρακτορείο της περιοχής σας το κόστος αποστολής κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και τον όγκο. Λαμβάνοντας την παραγγελία σας, σας ενημερώσουμε για την χρέωση αποστολής με το συνεργαζόμενο πρακτορείο της περιοχής σας.  Κατόπιν δικής μας ενημέρωσης για την χρέωση παράδοσης,  μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία.

Χρόνος παράδοσης: ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται αν το προϊόν είναι stock (έως 10 ημέρες) , ελληνικής κατασκευής (2-3 εβδομάδες) ή εισαγωγής (4-8 εβδομάδες διαφοροποιείται ανά εργοστάσιο)

——

Παράδοση προϊόντων Προσφοράς Stock House

Κατάστημα: Για παραλαβή των παραγγελιών σας στο κατάστημα Λεωφόρος Κηφισού 165 & Πέτρου Ράλλη, 182 33 Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα ή στο κατάστημα Stock House ( εφόσον το προϊόν βρίσκεται ήδη εκεί), δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

Αττική : Για αποστολή της παραγγελίας σας, στο χώρο σας, εντός Αττικής, η χρέωση ανέρχεται στα 20,00€

Υπόλοιπη Ελλάδα: Για αποστολή παραγγελίας σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, παρακαλώ αποστείλετε μας την αίτηση, και θα σας ενημερώσουμε για την χρέωση αποστολής με συνεργαζόμενο πρακτορείο της περιοχής σας.  Κατόπιν δικής μας ενημέρωσης για την χρέωση παράδοσης θα μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία.

Χρόνος παράδοσης : έως 10 εργάσιμες ημέρες

Δείτε ακόμα

  • NULITE - Πάγκος Αναμονής
    Διαβάστε περισσότερα
  • NULITE – Κάθισμα Συμβουλίου
    Διαβάστε περισσότερα
  • NULITE - Κάθισμα Διευθυντικό
    Διαβάστε περισσότερα