Skip links

ASPECT POD

ASPECT POD

Γιατί το επιλέγουμε:

Τα Aspect pods της Boss Design προορίζονται για χώρους συναντήσεων για μεγαλύτερες ομάδες. Εκτός από μια οικονομικά αποδοτική και σύγχρονη εναλλακτική λύση στις επίσημες αίθουσες συσκέψεων και τα σταθερά χωρίσματα, το Aspect παρέχει την ιδανική λύση για μεγαλύτερα σύγχρονα γραφεία και προσφέρει την απόλυτη ευελιξία.

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ASPECT

 

Γρήγορη Αγορά:

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 30-40 εργάσιμες ημέρες

SKU: ASPECT 1, ASPECT 2, ASPECT 3, ASPECT 4, ASPECT 5, ASPECT 6, ASPECT 360 Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Περιγραφή

Τα Aspect pods της Boss Design προορίζονται για χώρους συναντήσεων για μεγαλύτερες ομάδες. Εκτός από μια οικονομικά αποδοτική και σύγχρονη εναλλακτική λύση στις επίσημες αίθουσες συσκέψεων και τα σταθερά χωρίσματα, το Aspect παρέχει την ιδανική λύση για μεγαλύτερα σύγχρονα γραφεία και προσφέρει την απόλυτη ευελιξία.

Ο εργασιακός χώρος έχει αλλάξει και συνεχίζει να εξελίσσεται. Τα γραφεία και οι εμπορικοί χώροι προσεγγίζουν με μια νέα ματιά το περιβάλλον εργασίας. Αφορά λιγότερο τον διαχωρισμό του χώρου και περισσότερο τους ανοιχτούς εσωτερικούς χώρους με ελεύθερη ροή που είναι παιχνιδιάρικοι και συνεργατικοί, με έμφαση στην έκφραση μιας αίσθησης χαρακτήρα και ατομικότητας.

Τα pods που αρχικά εισήχθησαν για να ενισχύσουν και να υποστηρίξουν τον χώρο εργασίας, έγιναν δωμάτια από μόνα τους, δημιουργώντας μια περιοχή όπου λαμβάνει χώρα η δημιουργικότητα και η καινοτομία. Έχοντας χρησιμοποιηθεί από καιρό ως μέρος για τη διεξαγωγή συσκέψεων που απαιτούν ένα επίπεδο απορρήτου, τα pods χρησιμοποιούνται πλέον με πολύ διαφορετικό τρόπο, βοηθώντας μας στον τρόπο που επιλέγουμε να εργαζόμαστε.

Γινόμαστε μάρτυρες ενός νέου κύματος μοντέρνων pod που ξεφεύγει από την τυπική τυπολογία, συμβάλλοντας στην προώθηση ενός πιο συνεργατικού και πιο υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας. Κάνοντας πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους με λιγότερο χρόνο απουσίας από την εργασία. Καθώς η κοινωνία απομακρύνεται από την παράδοση του προσωπικού γραφείου, τα pods μας παρέχουν ένα καθορισμένο καταφύγιο για το προσωπικό για να εκτελέσει φυσικά και σκόπιμα μια εργασία που απαιτεί κάποιο χώρο «εστίασης». Βελτίωση της συγκέντρωσης, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας ενός ατόμου στο χώρο του.

  • Οριζόντιος Φωτισμός Δέσμης.
  • Ακουστικοί πλήρως επενδυμένοι τοίχοι 1500mm.
  • Τοίχοι από διαφανές γυαλί 2007 mm σκληρυμένο χωρίς πλαίσιο 8 mm με 2 επίπεδα συμβατών με το DDA εκδηλώσεις.
  • 1 x Power arch με 1 x CAT6 power & data panel (2 power 2 data).
  • Ακουστικά πάνελ οροφής με επένδυση Camira Nexus Chalk.
  • Σκελετός από Σατέν Ασημί Αλουμίνιο 35mm.
  • Κορώνα διέλασης αλουμινίου ύψους 100 mm ως στάνταρ.
  • 1 x 10mm διαφανής γυάλινη συρόμενη πόρτα με απαλό άνοιγμα και κλείσιμο για να περιλαμβάνει 2 επίπεδα.
  • 1 x Ενεργός αισθητήρας κίνησης/κατοχής PIR.

Μια δημιουργία του οίκου Boss Design ο οποίος ξεχωρίζει για την βιωσιμότητα αλλά και ποιότητα των προϊόντων του, ακολουθώντας εξ’ αρχής το moto “Δημιουργούμε χώρους προορισμού με έξυπνο design και υπεύθυνα υλικά”.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μέγεθος

Μ:200,7cm – Π:150cm – Υ:227,5cm, Μ:300cm – Π:170cm – Υ:227,5cm, Μ:300cm – Π:268cm – Υ:227,5cm, Μ:300cm – Π:409,5cm – Υ:227,5cm, Μ:302,1cm – Π:327,8cm – Υ:227,5cm, Μ:400cm – Π:268cm – Υ:227,5cm, Μ:400cm – Π:551cm – Υ:227,5cm

Χρώμα

Ανθρακί, Πράσινο, Γαλάζιο, Γκρι, Κίτρινο, Λευκό, Μαύρο, Μπλε, Πορτοκαλί

Υλικό

Ύφασμα

Διαθεσιμότητα

Με παραγγελία

Συλλογή

Aspect

Εγγύηση

Εγγύηση: 2 έτη

Κατασκευαστής

Κατάστημα: Παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας σε ώρες καταστήματος εάν αυτά βρίσκονται ήδη στο κατάστημα.

Αττική : Σε όλες τις παραγγελίες η μεταφορά εντός Αττικής είναι δωρεάν.

Υπόλοιπη Ελλάδα: Για αποστολή της παραγγελίας σας με συνεργαζόμενο πρακτορείο της περιοχής σας το κόστος αποστολής κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και τον όγκο. Λαμβάνοντας την παραγγελία σας, σας ενημερώσουμε για την χρέωση αποστολής με το συνεργαζόμενο πρακτορείο της περιοχής σας.  Κατόπιν δικής μας ενημέρωσης για την χρέωση παράδοσης,  μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία.

Χρόνος παράδοσης: ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται αν το προϊόν είναι stock (έως 10 ημέρες) , ελληνικής κατασκευής (2-3 εβδομάδες) ή εισαγωγής (4-8 εβδομάδες διαφοροποιείται ανά εργοστάσιο)

——

Παράδοση προϊόντων Προσφοράς Stock House

Κατάστημα: Για παραλαβή των παραγγελιών σας στο κατάστημα Λεωφόρος Κηφισού 165 & Πέτρου Ράλλη, 182 33 Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα ή στο κατάστημα Stock House ( εφόσον το προϊόν βρίσκεται ήδη εκεί), δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

Αττική : Για αποστολή της παραγγελίας σας, στο χώρο σας, εντός Αττικής, η χρέωση ανέρχεται στα 20,00€

Υπόλοιπη Ελλάδα: Για αποστολή παραγγελίας σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, παρακαλώ αποστείλετε μας την αίτηση, και θα σας ενημερώσουμε για την χρέωση αποστολής με συνεργαζόμενο πρακτορείο της περιοχής σας.  Κατόπιν δικής μας ενημέρωσης για την χρέωση παράδοσης θα μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία.

Χρόνος παράδοσης : έως 10 εργάσιμες ημέρες